Válassz megfelelő partnert dolgozószállításhoz, hogy elkerüld a veszélyeket!

Válassz megfelelő partnert dolgozószállításhoz, hogy elkerüld a veszélyeket!

Miért fontos megbízható üzleti partnerrel működjünk együtt?

A szervezett dolgozószállításra való átállás nagy lépés egy cég életében, amely számos előnnyel járhat: gazdaságosabb utaztatási költségek, transzparencia, kényelmesebb műszakszervezés. Ahhoz azonban, hogy céged hatékonysága valóban növekedjen arra van szükség, hogy megbízható személyszállító partnerrel dolgozz együtt. Cikkünk segít eligazodni, hogy mire figyelj az üzemeltető kiválasztásakor, így elkerülheted a kockázat lehetőségét.

Fontos, hogy a dolgozószállítást végző cég megbízható, hatékony és rugalmas legyen, a legfontosabb elvárás mégis az utasok védelme és biztonsága. Az autóbuszos személyszállítás rendkívül felelősségteljes feladat, az utaztatást végző cégnek ezt a biztonságot magas színvonalon kell garantálnia.

Ne feledd, hogy

céged zavartalan működését és dolgozóid életét bízod rá!

Vis major helyzetek bármikor adódhatnak

A legnagyobb körültekintés ellenére is kialakulhatnak veszélyes helyzetek közlekedés közben, épp ezért nem elhanyagolható, hogy személyszállító partnered mennyire van felkészülve ezek megoldására.

Képzeld el a következő helyzetet: kora reggel a dolgozóidat szállító busz menet közben egy szarvassal ütközik, és nem tud továbbhaladni. A sofőr pánikszerűen próbál megoldást keresni, ám sem szervezett baleseti protokoll, sem a szükséges kapacitású tartalékbusz vagy ügyeletes autóbuszvezető nem áll rendelkezésére.
Hogy mentse a helyzetet, egy családtagot riaszt, hogy segítségére siessen. A családtag - aki csak B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik -, beül egy kisbuszba, és elindul, hogy munkavállalóidat a műszakkezdésre eljuttassa.

Számos problémát vet fel ez a forgatókönyv, amelyben egy rosszul koordinált mentési folyamatba szakavatatlan sofőrt bevonva, megbízhatatlan jármű vesz részt:

  • Semmilyen biztosítás nincs a szolgáltatásra vagy az utasok biztonságára vonatkozóan
  • Nincs garancia arra, hogy a sofőr segítségére siető külsős személy mennyire volt fáradt, mielőtt a volánhoz ült
  • Megnő a baleseti kockázat, hiszen a sofőr ismeretlen útvonalon, ismeretlen helyzetben van

Minden olyan baleset, amely munkába menet vagy onnan hazafelé történik, automatikusan üzemi balesetnek minősül, ami a munkáltató felelőssége. Így egy ilyen bagatellnek induló, de helytelenül kezelt szituáció kellemetlen jogi következmények sorozatát jelentheti a céged számára.

A megbízható személyszállító partner számára nincs kiszámíthatatlan helyzet

Egy felkészült, dolgozószállítással foglalkozó vállalat betegségek, balesetek, műszaki problémák esetén a kialakult hiányokat azonnal pótolja, a legváratlanabb helyzeteket is gördülékenyen oldja meg. Infrastrukturálisan felkészült, és olyan gépjármű-állománnyal rendelkezik, amellyel a vis major helyzetekben is megoldást nyújt.

Minden igényt kielégít, amelyre céged biztonságos személyszállításához szükség van, mivel többlet erőforrással rendelkezik, emellett szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésre álló, azonnali beavatkozásra alkalmas szervizcsapat áll készenlétben.

Vállalatodat kijelölt kapcsolattartó személy is támogatja, aki folyamatosan követi céged változásait, és a termelési ingadozások (pl. túlórák, hétvégi extra munkarendek) esetén is rugalmasan átszervezi a fuvarokat. Így nincsenek csúszások, késések, kellemetlen várakozások.

Hogyan válassz megbízható partnert tudatos cégvezetőként?

Ha olyan partnerre van szükséged, aki dolgozóid biztonságos személyszállítása mellett céged hatékony működését is garantálja, válassz rendszerben gondolkodó üzemeltetőt.

A kisebb, néhány főt számláló egyéni vállalkozásokkal ellentétben ebben az esetben komplex, stabil támogatottságra számíthatsz, amely a legváratlanabb helyzetekben is megbízható hátteret jelent majd.

Ha még partnerválasztás előtt állsz, a következő szempontokat vedd figyelembe:

  • mennyire stabil a cég?
  • milyen fejlődést tudott felmutatni az elmúlt években?
  • milyen régóta van jelen a piacon?
  • milyen referenciákkal rendelkezik?

Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet a dolgozószállítás céged fejlődésének egyik motorja, és stabil partnerkapcsolatra vágysz, tudj meg többet szolgáltatásunkról ide kattintva.

2022. Február 23.