Tegyünk együtt a klímavédelemért!

Tegyünk együtt a klímavédelemért!

Napjainkban a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele jelentős előnnyel jár a vállalatok imázsának javítása érdekében

Miért olyan fontos ez? Mert a különböző piaci szegmensekben apró részletek döntenek amellett, hogy mely cég tesz szert versenyelőnyre. Azok a vállalatok, amelyeknek fontos a környezetbarát vállalatirányítás, még költségmegtakarítást is elérhetnek.

A BuszRentnél azt tapasztaljuk, a munkahelyi céges járat bevezetése hozzájárulhat a vállalati költségek csökkentéséhez, környezeti terhelés csökkentéséhez és a vállalati imázs növeléséhez. Ezenfelül a környezetvédelmi célkitűzéseket fontosnak tartó cégek nyereségük hosszú távú növelését, új piacok, vásárlói csoportok kialakulását is tapasztalják. Hiszen aki teheti, egyre inkább olyan vállalatot választ magának partnerként vagy fogyasztóként inkább vásárol olyan terméket, amely előállítása során fontos szempont volt a klímavédelem.

A BuszRent modernebb buszokkal szállítja a cégek munkatársait

Azt már régóta lehet tudni, hogy a légi közlekedés nagyban felelős a klímaváltozás negatív hatásainak kialakulásában. A repülés jelenleg a becslések szerint az üvegházhatást okozó gázok négy-öt százalékát teszi ki, és sajnos ez a tendencia növekvőben van. Ezzel szemben a vonattal vagy busszal való utazás jelenleg a rendelkezésünkre álló legklímabarátabb közlekedési eszköz. Sajnos ez a személyautókra nem mondható el. Kilométerre lebontva környezeti hatásuk ugyanolyan pusztító, mint a repülőgépeké. Miért? Mert többnyire egyedül ülünk az autóban, és ez a terhelés a környezetre hatványozottan káros.

A szervezett dolgozói járatok a BuszRentnél a dolgozói létszámhoz vannak igazítva. Nincsenek üresjáratok, hiszen a cél az autóbuszok kapacitásának maximális kihasználtsága. Így a pontos, kényelmes, szervezett utazás mellett kevesebb szén-dioxid kibocsátás keletkezik, csökken a közlekedéssel járó környezeti terhelés.

A BuszRent dolgozójáratainak környezetvédelmi előnyei

Az autóbusz összességében a személygépkocsikhoz képest alacsonyabb gázolaj-fogyasztással és utasonként kevesebb CO2-kibocsátással rendelkezik. Ez az eset hatványozottan igaz, ha a dolgozók ritkán lakott területeken laknak. A Buszrent munkahelyi járatai sokkal gyorsabban, kényelmesebben, környezetkímélőbben és költséghatékonyabban szállítják a dolgozókat, mintha a munkavállalók személyautóval mennének dolgozni. A vállalat flottája a legmodernebb autóbuszokból áll. Napjainkban az Euro VI-os normákat teljesítő motorok a haszonjárművek meghajtásának legújabb generációját jelentik. Ezek a motorok következetesen alacsony üzemeltetési költségekkel működtethetők. Ennek eredményeként a dízel üzemanyag és az AdBlue felhasználásának költségei alacsonyan tarthatók, mert ezek a motorok alacsony fordulatszámon is megfelelő nyomatékot biztosítanak.

Ezek az autóbuszok nemcsak kiváló környezeti kompatibilitással is rendelkeznek. A modern járművek drasztikusan csökkentik a nitrogén-oxidok és más károsanyag részecskék mennyiségét a kipufogógázban. A BuszRent célja, hogy flottáját és járatait a lehető leghatékonyabban üzemeltesse. Épp ezért minden fontos járműadat professzionális feldolgozása, elemzése elvégzésre kerül, így a dolgozóijáratokat végző buszok használata, karbantartása optimálisan tervezhető és kivitelezhető.


2024. Április 03.