Hiszünk a közös élmények erejében

Hiszünk a közös élmények erejében

A BuszRent és a Pannon Filharmonikusok együttműködése új mérföldkőhöz érkezett

A Pannon Filharmonikusok megbízható partnereként már sok sok éve biztosítjuk a zenekar kiváló művészeinek utazását hangversenyről-hangversenyre. Szeretnénk az együttműködésünkkel még több értéket teremteni, ezért az idei évben több, hátrányos helyzetű gyermekcsoport számára is lehetővé tesszük, hogy ingyenesen jussanak el a zenekar koncertjeire.

Együttműködésünk részeként egy szentlőrinci gyermekcsoport ingyenesen vehetett részt a Pannon Filharmonikusok november 25-i rendezvényén! A kultúra támogatása mindig is szívügyünk volt, épp ezért fantasztikus érzés számunkra hozzájárulni ahhoz, hogy minél több gyermek szeresse meg a komolyzenét.

A Pannon Filharmonikusok beszámolója a november 25-i eseményről

Csinosak, csacsognak, kíváncsiak
Végy egy jó nagy adag kiskamaszt, fiatalt, keltsd fel az érdeklődésüket, segíts nekik biztonságosan eljutni a helyszínre.

Az eredmény: csinosak, lelkesek, jópofák.
A tapasztalat: nyitottak, befogadóak, kritikusak, kíváncsiak, élvezik a zenét, megérinti őket.
A remény: a jövő zenehallgató felnőttei lesznek, a kultúra gazdagabbá teszi az életüket.

Az utaztatásban professzionális partnerünk, a BuszRent jóvoltából a november 25-i programunkra ráadásul egy szentlőrinci gyerekcsoport ingyenesen érkezett a Kodály Központba.

A cég segítségével természetesen nem csak gyerekek jutnak el a hangversenyeinkre a régióból, hiszen zenerajongó felnőttek csoportjai is velük utaznak rendszeresen Pécsre, de a Pannon Filharmonikusok muzsikusait is ők szállítják bel-és külföldön évek óta turnéik során.

Pénteken este sorra gördültek tehát be a buszok Rost Andrea születésnapi gálakoncertjére. A műfajok igen széles skáláját felvonultató est, a saját műfajukban nagyszerű művészek előadása kirobbanó sikert aratott. A nemzetközi hírnévnek örvendő díva estjén fellépett Brickner Szabolcs tenor, a Magyar Állami Operaház rendszeres vendégszólistája, jelenleg a Bécsi Volksoper tagja. Közreműködött az ifjú tehetség, Czinke László basszus. A műsor első részében a Pannon Filharmonikusok, majd a Kossuth-díjas, kitűnő Hot Jazz Band muzsikált, az est karmestere Héja Domonkos volt.

További fotókért kattints ide.

2022. December 02.