Biztonságos utazás járvány ideje alatt

Biztonságos utazás járvány ideje alatt

A személyszállítás még felelősségteljesebb feladattá vált a járvány ideje alatt. Zsúfolt autóbuszok, tömegek a buszmegállókban, nem érzed magad biztonságban sok ember közt? Ha utazásra kerül a sor, van megoldásunk

Biztonságos utazás járvány alatt?

Nálunk maximális odafigyeléssel megvalósulnak az óvintézkedések, az egészség megőrzését első helyre téve. A covid ideje alatt is pontosak és felkészültek maradtunk.

A rendszeres fertőtlenítő takarítás/törlés/felmosás mellett, ózongenerátoros tisztítást is végzünk a teljes légtér/légcsatornák ,valamint plüss/szövet kárpit baktérium és vírusmentesség elérése érdekében! Módszerünk igazoltan teljes fertőtlenítést garantál!

Vigyázunk sofőreinkre is!

Felszállás előtt érintésmentes testhőmérséklet mérése, továbbá fel és leszálláskor ülőhelyek elfoglalási/elhagyási kötelező sorrend betartatása, ülésrend tájékoztató kihelyezése, a védőtávolság tartása érdekében.

Az utazás során a maszk viselése kötelező mind az utazó dolgozók, mind az autóbusz vezető számára, erre fel is hívjuk utazóink figyelmét piktogramjainkkal felszálláskor.

Igény szerint az otthonodhoz legközelebb eső megállóban felveszünk.

Járvány ideje alatt is társaddá válunk az utadon, és biztonságos utazási megoldást kínálunk csoportok részére, dolgozószállításban cégek részére.

Kérj ajánlatot, és bérelj autóbuszt még ma nálunk!

2021. Február 03.